Fasiliteter

Nordland kunst- og filmfagskole har et rikt utvalg av tekniske og faglige ressurser, som befinner seg i skolens fire forskjellige bygninger i Kabelvåg sentrum: Fengselet, Nybrygga, Sorenskrivergården og Kasjotten (Black Box).

Fengselet i Tore Hjortsgate 24, inneholder administrasjon, bibliotek, undervisningsrom, teknisk avdeling og videoredigeringsrom.

Biblioteket ligger i fengselet og har åpningstid mellom kl. 09:00 og 15:30 og er i stor grad basert på selvbetjening.

For å låne bøker og filmer må man ha nasjonalt lånekort. Det får du i alle offentlige bibliotek. Biblioteket er kun åpent for studenter, ansatte og gjestelærere.

Man kan søke etter bøker og filmer på internett med denne linken. http://www-nfilmsk.bib.no/cgi-bin/websok

Sorenskrivergården inneholder filmavdeling, undervisningsrom, prosjektrom og arbeidsplasser til studentene.

Nybrygga ligger i Mattisvika 16 og med sine fire etasjer inneholder den kunstavdeling, snekkerverksted, atelier og arbeidsplasser for studentene.

Kasjotten (Black Box), er skolens flerbrukshall for performance, filmproduksjon, utstillinger og fotostudio. Bygget ble åpnet i 2013.

Teknisk utstyr

NKFS har teknisk utstyr av høyeste internasjonale standard. Dette innebefatter i tillegg til undervisningslokaler og atelierer en rekke tekniske spesialrom, deriblant ni redigerings-suiter, verkstedslokaler, bibliotek med film og faglitteratur og en helt ny blackbox, «Kasjotten», som tilbyr topp moderne produksjonslokaler skreddersydd for produksjon av lyd og bilder.

Skolen har 15 operative kameraer til bruk for still- og levende bilder. I tillegg kommer et rikt sortiment av lyd- og lysutstyr. Skolen har også en spesialinnredet produksjonsbil.

Boliger. Skolen kan formidle kontakt med utleiere i området.

Fotograf: Jan Bull Fotograf: Olav Søla Fotograf: Jan Bull Fotograf: Jan Bull

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fant du det du lette etter?

Nordland kunst- og filmfagskole

Rektor: Katja Eyde  Jacobsen