0011.jpg

Nordland kunst- og filmfagskole vil utvikle det faglige miljøet ved skolen gjennom å knytte oss tettere til det levende profesjonelle kunst- og filmmiljøet. Vi inviterer derfor kunstnere og filmskapere til å søke om Artist in Residence opphold i Kabelvåg, Lofoten over en periode på 4 uker i løpet av høsten 2014.

Alta 20 mars.jpeg

 Nordland kunst- og filmfagskole var tilstede på bransjetreff med den Nord- Norske filmbransjen. Treffet fant sted i Alta, 20. til 21. mars. Arrangør var Nordnorsk filmsenter.

1DX_546724.jpg

Nordland kunst- og filmfagskoles nye Blackbox står og skinner fin og blå i solen. Vi venter på den endelige overtagelsen og er blitt lovet at dette kan skje denne uken. 

Hostfilmpremiere.jpg

Nordland kunst- og filmfagskole har gleden av å invitere til filmpremiere!

 

 

 

 

Ein stein og ein drøm

 

Kunstklassane ved Nordland kunst- og filmfagskole inviterer til utstillingsopning torsdag 10.10.13 klokken 1900 med maleri på Galleri Lille Kabelvåg og instalasjonar og performance i Per Pedersen sitt hus kloken 2000. Vel møtt!

Kontakt

Nordland kunst- og filmfagskole og Cinemateket i Oslo inviterer til visning av årets elleve eksamensfilmer fredag 27. sep. kl. 1900 i Dronningensgate 16.

NKFS linkvelger TubeVimeoFaceBibItsTwitter